Επισκεφθείτε τα υπόλοιπα ιστολόγια των Λαϊκών Επιτροπών Σάμου

Λαϊκή Επιτροπή Πόλης Σάμου
Λαϊκή Επιτροπή Κοντακεΐκων Σάμου
Λαϊκή Επιτροπή Μυτιληνιών Σάμου
Λαϊκή Επιτροπή Παγώνδα-Ηραίου-Μύλων Σάμου

Στείλτε το e-mail σας στη Λαϊκή Επιτροπή Καρλοβάσου εδώ…

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μία πρώτη μικρή νίκη!

Μέλη της Λαϊκής Επιτροπής μοίρασαν, την Παρασκευή 3/2/2012, στους κατοίκους της πόλης μας την παρακάτω ανακοίνωση καλώντας τους να αντισταθούν, να μην πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ και να ακυρώσουν στην πράξη τις αντιλαϊκές προσπάθειες για διακοπές του ρεύματος. Ήδη η αντίσταση του λαού σε όλη τη χώρα έφερε τα πρώτα αποτελέσματα. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποδεσμεύσει το χαράτσι από το λογαριασμό της ΔΕΗ και να αναλάβουν την είσπραξή του οι κατά τόπους ΔΟΥ, πράγμα που στην πράξη σημαίνει ότι σταματούν οι διακοπές ρεύματος για το λόγο αυτό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Συμπολίτη και συμπολίτισσα, συναδέλφισσα και συνάδελφε,

Όλοι μαζί να ακυρώσουμε τις εντολές για διακοπές ρεύματος που στρέφονται ενάντια σε όσους αρνήθηκαν και εξακολουθούν να αρνούνται να πληρώσουν τα χαράτσια της αντιλαϊκής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ – ΕΕ – ΔΝΤ – πλουτοκρατίας. Η Λαϊκή Επιτροπή Καρλοβάσου θα σταθεί δίπλα τους.

  • Ασφαλίστε το ρολόι σας.
  • Αν προσπαθήσουν να κόψουν το ρεύμα στο σπίτι σας επειδή αρνηθήκατε να πληρώσετε το χαράτσι:
    • Αντισταθείτε. Δηλώστε στο συνεργείο ότι δεν του επιτρέπετε να κάνει τη διακοπή.
    • Ξεσηκώστε τη γειτονιά στο πόδι.
    • Επικοινωνήστε με τη Λαϊκή Επιτροπή Καρλοβάσου για να παλαίψουμε μαζί και να ακυρώσουμε τα μέτρα της αντιλαϊκής κυβέρνησης που στρέφονται ενάντια σας. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε μαζί σας.

Καρλόβασι, 3/2/2012